Ingeborg Waterlander

Ingeborg Waterlander

Ingeborg heeft de 2 jarige cursus van de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie) voor dansdocent met succes afgerond, waarna zij de overstap maakte naar de 4 jarige dans opleiding: Artiest Dans. Zij slaagde in 2006 en behaalde tevens het diploma Medic First Aid en sportmassage. Vanaf haar 15e gaf Ingeborg al danslessen en op haar 19e heeft Ingeborg haar eigen dansschool opgericht. Ondertussen heeft Dansschool Ingeborg meer dan 200 leerlingen. Inmiddels is de dansschool een erkent stagebedrijf geworden.
In de zomervakantie 2010 is zij naar Los Angeles, Hollywood geweest om daar te dansen o.l.v. wereldberoemde choreografen en met beroemde dansers, zoals Gianinni, Luam, Shane Sparks, David Moore, J.R Tailer, Brooklyn Jay, Marty Kudelka, Nick Wilson, Jabari, Kenya Clay, Mike Riccio, Jonathan en Karon. Zij heeft daar kennis gemaakt met zeer bekende mensen uit de dansindustrie, zoals o.a Jermain Jackson en Travis Payne (choreograaf Michael Jackson).

Ingeborg heeft een goed draaiende dansschool die zelfs op wereld niveau goed  mee draait.
Er staan maar liefst meer dan 250 bekers in de dansschool die de wedstrijdteams gewonnen hebben tijdens diverse wedstrijden.
De laatste overwinning is van 2015, dit jaar behaalde het team DSI Uniq Flava Crew de 1e plaats tijdens de Nederlandse kampioenschappen waarbij zij zich rechtstreeks plaatsen voor het WK,  waar zij maar liefst 3e werden van de wereld!

Ingeborg geeft zelf diverse wedstijdteams les en verzorgd ook andere danslessen binnen de dansschool. Daarnaast heeft ze de dagelijkse leiding.
Ieder jaar choreografeert Ingeborg op professionele wijze een prachtige dansvoorstelling voor alle leerlingen van haar dansschool.

Ingeborg: Ik hou van dansen en ik vind niks mooier dan om mijn liefde voor dansen te delen met anderen en hun te zien groeien en ontwikkelen.

Contact

 

Dansschool Ingeborg
Vaart z.z 9
9401 GE Assen 
Telefoonnummer: 06 48962643

Mail:da
nsschoolingeborg@hotmail.com