kinderfeestjes

Een verjaardag of iets anders te vieren?
Op zaterdag en zondag verzorgt 
Dansschool Ingeborg unieke en wervelende kinderfeestjes!


Disco feestje

Voor kinderen vanaf 6 jaar geven wij discofeestjes. Twee en een half uur dansen, cadeautjes uitpakken, spelletjes en haren doen. De jarige mag zelf aangeven wat zij wil doen.

Maximaal 15 kinderen
Prijs: 75 euro

 

Dans feestje

Lijkt het je leuk om met al je vrienden een dans aangeleerd te krijgen? Kies dan voor het dans feestje. De kinderen krijgen tijdens het feestje van drie uur een dans aangeleerd met alles er op en er aan. Er is tijd om cadeautjes uit te pakken en we gaan make-up en haren doen. Ook krijgen ze echte danskleren aan. De jarige mag zelf een stijl kiezen en een voorkeur aangeven voor een liedje. Je kunt kiezen uit streetdance, hip hop, jazz, show-musical en modern. Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Maximaal 12 kinderen
Prijs: 80 euro

 


Musical feestje

Voor kinderen vanaf 7 jaar bieden wij een musical feestje aan. Tijdens het feestje van drie uur maken we een dans met zang en theater. Natuurlijk is er ook tijd om cadeautjes uit te pakken en gaan we bezig met de aankleding voor het stuk: maskers, haren en make-up. Aan het einde kunnen de ouders komen kijken naar de voorstelling. 

Maximaal 10 kinderen
Prijs: 80 euro

 

Dans feestje voor peuters

Is jouw peuter ook gek op dansen en lijkt het je leuk om haar/hem met al haar/zijn vriendjes en vriendinnetjes te laten dansen? Kies dan voor het dans feestje voor peuters.
De kinderen krijgen een compleet dansfeestje van 2,5 uur, waarin een dans aangeleerd wordt met alles er op en er aan. Er is tijd om cadeautjes uit te pakken en we gaan make-up en/of haren doen. Ook krijgen ze echte danskleren aan. De jarige mag zelf een stijl kiezen en een voorkeur aangeven voor een liedje of thema. Bijvoorbeeld een K3 feestje. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Maximaal 10 kinderen
Prijs: 75 euro

 

Videoclip feestje

Voor kinderen vanaf 10 jaar bieden wij het videoclip feestje aan. Tijdens het feestje van  3 uur maken jullie een eigen echte videoclip. De jarige mag een eigen liedje kiezen en daar gaat de groep dan op dansen etc. Doe je mooiste kleding aan, haar en make-up doen we samen. Er is tijd om cadeautjes uit te pakken. Na het feestje krijg je een geheime Youtube link toegestuurd met de video!
Prijs: 90 euro 
 

Contact

 

Dansschool Ingeborg
Vaart z.z 9
9401 GE Assen 
Telefoonnummer: 06 48962643

Mail:da
nsschoolingeborg@hotmail.com