les-informatie

Elke les van Dansschool Ingeborg is gevuld met:
VEEL LEREN,
VEEL DOEN en
HEEL VEEL PLEZIER!!

De lessen worden gegeven op elk niveau: van beginner tot professional. In 2002 richtte Ingeborg Waterlander haar dansschool op met als doel:

  • Het stimuleren van Streetdance, Hip hop, Krumping, Dancehall, Whacking, Vogue, Female, Pop & Lock, Tutting, House Dance, Break Dance, New Style, Lyricol, Modern, Jazz en Kinderdans.
  • Het stimuleren van muzikale ontwikkeling; het gevoel van ritme en maat.
  • Het bieden van professionele begeleiding bij fysieke ontwikkeling, zoals: conditie, coördinatievermogen, motoriek, uithoudingsvermogen kracht en lenigheid.
  • Het bieden van professionele begeleiding en ondersteuning naar evt. een dansacademie.
  • Sociale ontwikkeling.

Bij Dansschool Ingeborg worden leerlingen gestimuleerd zich door dans te uiten. Dansschool Ingeborg is een gezellige, inspirerende en levendige dansschool, waar sfeer en contact belangrijk is. Regelmatig verzorgt Dansschool Ingeborg allerlei dansvoorstellingen, optredens en doet mee aan danswedstrijden. De succesvolle demoteams (al vanaf 7 jaar!) hebben vele bekers gewonnen en dansen niet alleen landelijk op hoog niveau maar draaien al mee op wereld niveau met als top presentatie 3e op WK te Schotland. Ook is er elk jaar weer een wervelende eindejaars musical voor alle leerlingen, in de grote theater zaal van de gloed nieuwe Kolk.

Contact

 

Dansschool Ingeborg
Vaart z.z 9
9401 GE Assen 
Telefoonnummer: 06 48962643

Mail:da
nsschoolingeborg@hotmail.com