Prijzen

TARIEVEN SEIZOEN 2017-2018:

Prijzen zijn per maand
Lesduur       1e les              2e les             3e les              4e les

1 uur              € 19,50,-        € 11,-               € 6,50-           € 3,-
1,5 uur              € 23,50,-        € 13,50,-         € 3,-                Gratis
Kinderdans 45 min les: € 15,-  per maand
Onbeperkt: 40,- Per maand

Talentenpakket tot 21 jaar.
Voor € 40,- per maand is het mogelijk om onbeperkt groepslessen te volgen. Alle combinaties zijn mogelijk van urban, dancehall, female tot Modern, jij maakt de keuze samen met je docent.

 
Contributie:
  • Betaling loopt via automatische incasso
  • De betaling is verspreid over 12 maanden en loopt van september tot september om de contributie per maand zo laag mogelijk te houden
  • Inschrijfgeld nieuwe leden bedraagt: € 15,-
  • De opzegtermijn is 1 maand
  • Bij opzeggingen en wijzigingen die na 1 april van het lopende seizoen in moeten gaan is Dansschool Ingeborg gerechtigd om de bijdrage over de verstreken abonnementsperiode te her-berekenen op basis van de daadwerkelijk afgenomen periode en de daarbij behorende aantoonbare (hogere) abonnementsbijdrage.
  • Uitschrijven via uitschrijfformulier


Overstapservice
Dans je nu nog ergens anders maar je wilt graag naar Dansschool Ingeborg? Dan wil je natuurlijk geen dubbele abonnementskosten. Daarom maakt Dansschool Ingeborg het je gemakkelijk. Als je, je nu bij ons inschrijft terwijl je abonnement nog ongeveer 1 a 2 maand loopt bij je huidige dansschool betaal je tot die tijd …helemaal niets ! Het werkt heel eenvoudig: je neemt gewoon een kopietje van je opzeggingsbrief mee naar Dansschool Ingeborg, schrijf je in en klaar ben je. Pas na de einddatum in die opzeggingsbrief betaal je het tarief wat voor jou gekozen les geldt. Zeg je binnen 6 maanden het lidmaatschap op, dan gaan we uit van 1 gratis proefles en betaal je het verschil bij. Na 6 maanden gelden de normale voorwaarden.

Meedoenpremie schoolgaande kinderen.
Voor leerlingen uit het basisonderwijs of uit het voortgezet onderwijs voor wie de cursusbedragen moeilijk op te brengen zijn vanwege een laag inkomen en weinig vermogen, hebben de gemeente Assen, de gemeente Tynaarlo en de gemeente Aa en Hunze een speciale premie. Deze heet de: Meedoenpremie schoolgaande kinderen. Deze premie kan ingezet worden voor bijdragen in schooluitgaven, sport, vakanties en cultuur voor kinderen en jongeren tot 18 jaar. Als u denkt hiervoor in aanmerking te komen kunt u contact opnemen met Werkplein Baanzicht 0592-391600, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . U kunt ook langskomen op Werkplein Baanzicht, Stationsstraat 30-32 in Assen. Informatie is ook te vinden op de website: www.werkpleinbaanzicht.nl
Als u in aanmerking komt krijgt u een inlognaam en een wachtwoord van Werkplein Baanzicht. In de meedoenwebshop waar u dan op terechtkomt kunt u aangeven waarvoor u een financiële bijdrage wilt hebben. De bijdrage kan oplopen tot een totaal van 420,- euro.
Dat betekent dat u voor uw kinderen bij het volgen van lessen bij dansschool Ingeborg gratis lessen of een flinke korting van de gemeente kunt krijgen mocht uw inkomen ontoereikend zijn.

Jeugdcultuurfonds Drenthe 
Het Jeugdcultuurfonds Drenthe is er voor kinderen en jongeren, die om financiële reden niet kunnen deelnemen aan actieve sport- of kunstbeoefening. Jeugdcultuurfonds Drenthe stelt voor deze kinderen een tegemoetkoming in de kosten beschikbaar.
Website: Jeugdcultuurfonds Drenthe

Contact

 

Dansschool Ingeborg
Vaart z.z 9
9401 GE Assen 
Telefoonnummer: 06 48962643

Mail:da
nsschoolingeborg@hotmail.com